DeletedUser1524
Vendég
Akkor kezdem a sort a videó csatornámmal:
Vadkörte Elvenar-os videói
Tudom vétek a videókban/csatákban jópár hibát (de hát én is csak ember vagyok) stb illetve a mostani rendszerhez kb a 40-45.ös számú videóktól kezdve használhatóak jobban a videók (pirossal jelöltem ami már biztos nem aktuális), mivel időközben voltak változások stb. Vannak benne sima tartományok és különböző bajnokságokon készült videók is, illetve a legújabb videók (92. videótól) a bajnokságok auto harccal résszel foglalkozik (ezekben általában csak a Kaszárnyában található egységeket viszem), ezután van pár videó a toronycsatákról és utána elölről kezdtem a bajnokságokat Elnézést az "emberi fajtól", az ő egységeik nem szerepelnek a videókban mivel én "elf" vagyok, de elméletben az ugyanolyan egységeik hasonló eredményre fognak jutni. Továbbá tisztában vagyok vele, hogy van előnyöm sokakkal szemben mivel kapok csodákból kifolyólag bónuszokat stb illetve az egységeim nagy része fejlesztett így kisebbek a veszteségeim mint egy alap egységgel, de ez más kérdés.
Részletesebb leírás a videókról itt található: Vadkörte csata videók táblázat
Akinek kérdése/ötlete/problémája van ez ügyben, írjon nyugodtan ide, amint tudok válaszolok.
Akit érdekel a videók közt most már található 11 torony csata videó is (full torony(1. szint 1.-2. csata egyben, a többi külön-külön)), illetve újra elölről kezdtem a bajnokságokat, így a videókból szerezhető infó frissül, emellett cseréltem a mikrofonomat, így remélhetőleg jobban hallható amit mondok mint a régebbi videókban
Link a csatornámhoz:
http://bit.ly/ElvenarVideok