Hjanos
Tag
Köszönöm!
Köszönöm!
Szomorú!
Remélhetőleg nálunk is lesznek olyan együttérző játékosok, aki felteszik a fórumra a fontos bejelentéseket, segítve ezzel a discorddal nem rendelkező játékosokat.
Szia,az érző áruk alapvető termékei is beleszámítanak a karkötő gyártásba
Mert az Inno nem enged bennünket beleszólni a pénzügyeibe. A fórum szerverekért fizetni kell, a Discord ingyenes.....minden más szempont lényegtelen.
Szia! Feltettem a bejelentéseket , így már itt is láthatóSzomorú!
Remélhetőleg nálunk is lesznek olyan együttérző játékosok, aki felteszik a fórumra a fontos bejelentéseket, segítve ezzel a discorddal nem rendelkező játékosokat.
Nyilván az a cél, hogy megrekedjen a játék és rá legyél kényszerítve a gyémánthasználatra. Nagyon sokan fogják abbahagyni, mert teljesen ellehetetlenítették a játéknak ezt a részét és a kombi-kati megszerzését is.Sziasztok!
Most, hogy megváltozott az ősi csodák rendje, mint csináltok amikor a 10 rúnaszilánk összejön? és nincs olyan csoda, amibe be lehetne tenni, az összes épitésre kész. Eddig ugye az volt a gyakorlat, hogy egyet letettünk, aztán mindjárt el is adtuk és máris volt szabad hely.
Nos...... most pl. ha a végtelen ásatást le akarnám tenni és egyből elbontani, a letételhez kell 1000 BB, 1 KK és 5 KR (ami elég sz..r ügy)
Tehát, Ti hogy oldjátok meg ezt a problémát, mert jönnek a rúnaszilánkok innen-onnan.
Szia!A játékon belül ha bemegyek a Vikibe, Az épületeknél miért csak a 32 szintig látom a deszka manufaktúra épületeit ill hogy mi kell a kifejlesztéshez ??
Látom Te sem kaptál segitséget, legalábbis nem látok hozzászólást. Én is próbálkoztam többször, de feladtam, most csak itt próbálok tájékozódni, de elég lehangoló, hogy nem "jönnek át" a discordon közzétett újdonságok, kérdések-válaszok.Szeretnék segítséget kérni!
Már nem aktuális! Kitotóztam.Most például az a problémám, hogy nekem lent van a Zöldellő Főnix, de az Álmok Szezonja bónusz szirmok napi ládánkénti jutalmát (nekem 3 db ) nem adja hozzá, holott ládanyitáskor jelzi, hogy pl. gyorsitó + 3 szirom, és igen etetve van.
Esetleg valaki tud rá magyarázatot? vagy mi lehet a gond?
Szia! Én megadtam a játékban használt nick. nevem és hozzá azt az e-mail fiókot amit a játékhoz használok és elfogadta a discort, azon belül van egy hungarian rész az teljesen magyar nyelvű nem kell hozzá angol nyelv tudás . A supporttól tudtok hozzá segítséget kérni hogy miért nem jött össze a regisztrálás , ők tudnak ebben elvileg segíteni.Látom Te sem kaptál segitséget, legalábbis nem látok hozzászólást. Én is próbálkoztam többször, de feladtam, most csak itt próbálok tájékozódni, de elég lehangoló, hogy nem "jönnek át" a discordon közzétett újdonságok, kérdések-válaszok.
Szerintem nem csak mi vagyunk ezzel a problémával.
Szia! Én megadtam a játékban használt nick. nevem és hozzá azt az e-mail fiókot amit a játékhoz használok és elfogadta a discort, azon belül van egy hungarian rész az teljesen magyar nyelvű nem kell hozzá angol nyelv tudás . A supporttól tudtok hozzá segítséget kérni hogy miért nem jött össze a regisztrálás , ők tudnak ebben elvileg segíteni.
És sehol nem találom ezt a hungarian részt. Angolul meg számomra használhatatlan.Szia! Én megadtam a játékban használt nick. nevem és hozzá azt az e-mail fiókot amit a játékhoz használok és elfogadta a discort, azon belül van egy hungarian rész az teljesen magyar nyelvű nem kell hozzá angol nyelv tudás . A supporttól tudtok hozzá segítséget kérni hogy miért nem jött össze a regisztrálás , ők tudnak ebben elvileg segíteni.
Így megtalálod:És sehol nem találom ezt a hungarian részt. Angolul meg számomra használhatatlan.
Így megtalálod:
Amit a hírek a discortról betettem Simple írásait az itt a hungárian részen is ott van mind magyarul. A béta hírek azok angolul vannak a discorton azokat lefordítva tettem be ( értelemszerűen )
Szia,Pc-n nem tudok belépni..