Ferenc99
Erős harcos
Először , de ezt a bosszús erdei elfet csak az utolsó feladathoz .Mindig minden faj portálját maxra kell fejleszteni
Bocs az offért
Először , de ezt a bosszús erdei elfet csak az utolsó feladathoz .Mindig minden faj portálját maxra kell fejleszteni
Célszerű leghamarabb 4-esre felhúzni,mert ha portálprofitot használsz, akkor nem mindegy mennyit kapsz érte.Először , de ezt a bosszús erdei elfet csak az utolsó feladathoz .
Bocs az offért
A fejezet uccsó pár technológiánál tartottam, amikor 12-re emeltem a gránitbányáim számát, tényleg kellett annyi.
Durva lehetett.Láttad volna mi volt régebben. A Gránitbányákat és a Rézöntödéket a Törpök fajspecifikus árujával lehetett csak fejleszteni. Ma már elég hozzá Arany és Alapanyag.
Ráadásul a rézöntödét nem érte meg maxra húzni, mert olyan lassan termelte vissza a fejlesztéshez elhasznált gránitot, hogy csak kitoltad vele vagy két héttel a faj befejezési idejét. Nekem annak idején szent meggyőződésem volt, hogy ez szándékosan beépített lassítás volt a játékban, és aki nem számolt, az magával tolt ki.Láttad volna mi volt régebben. A Gránitbányákat és a Rézöntödéket a Törpök fajspecifikus árujával lehetett csak fejleszteni. Ma már elég hozzá Arany és Alapanyag.
Ne is mond..., mennyi sakkozás és fogfájós épületeladás volt akkor. Azt sem tudtam melyik ujjamat harapjam meg, amikor kellett a terület, és útban volt valami, ami viszont hasznosnak bizonyult és kedveltem is. Felszívtam magam és megváltam tőle örökre, mert akkor nem volt visszaút. Átmentünk totális áldozatvállalókba, csak hogy haladjunk a fajokkal. Sokkal nehezebb volt így várost építeni és fejleszteni, mert nagyobb volt a tétje egy faj kikutatásának, mint most. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a sok rendezkedési könnyítéssel minden jobb lett, mert ellensúlyozásként másban erősítettek rá. Amíg egy kart felengedtek, egy másikat lenyomtak.+ tegyük hozzá, hogy a rákövetkező fajok épületeinek elhelyezését is meg kellett tervezni a Teleport bűbáj nem létezése miatt Nem volt olyan, hogy elteszem ezt + azt, hogy ,,majd ha végzek, leteszem újra". Vagy törölted (eladtad), vagy vele együtt éltél szűkösebb környezetben. Szép idők voltak.
Ezt most nem értem. A törpök árui régebben a többi fejezethez is kellettek, vagy csak szért kellett kiszámolni a helyet, mert nem érte meg fejleszteni.