Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Kedves olvasó,
Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!
A következő Végtelenség Tornya, amely január 24-én, vasárnap kezdődik, egy-két változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek elérhetőek.
A változtatások a következők:
Általános
A Holdkőtár készletet eltávolítottuk a jutalmak közül, Főnixereklyék vették át a helyüket. Ezekkel az ereklyékkel lehet fejleszteni a Vihar, Tűz és Aranyfőnixeket. Azoknak, akik nem rendelkeznek ezekkel az épületekkel (nem található meg a városukban vagy raktárukban), az épületek 1-es szinten megszerezhetővé válnak Barkácsolás során a Varázsakadémián.
Azoknak a játékosoknak, akik a 3-5 Fejezetben járnak, a Portálprofit 10%-os áldásokat kicseréljük Váratlan ajándék 50%-os áldásokra, mivel a Portálprofit áldások csak a 6. Fejezettől hasznosak. A csere mind 15%, 25%, és 50%-os Portálprofitnál megtörténik, helyüket Váratlan ajándék 50%-os áldások veszik át.
Jutalomládák
Váratlan ajándék 20% számos ládába bekerült.
A Főnixereklye számos ládába bekerült.
Rejtélyes ládák
Pénzeső 20% és Váratlan ajándék 20% áldások bekerültek a Ritka ládákba.
8 órás gyorsító áldások kerültek be a Mesés ládákba.
A Mesés és a Legendás ládák egy Főnixereklyét fognak tartalmazni.
Reméljük, hogy tetszenek a változások, amelyek a játékhoz érkeztek. Kérjük, osszátok meg visszajelzéseiteket a kibeszélő témában!
A következő Végtelenség Tornya, amely március 7-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Főnixereklyék kikerülnek a nyeremények közül
A Stonehenge-ereklye váltja le
A Stonehenge-épület megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Holdkőtár készlet épületei megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely április 18-án, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Stonehenge-ereklye és az épület kikerül mind a Torony, mind az Varázsakadémia megnyerhető épületei/tárgyai közül
A Sellőereklye váltja le
A Sellők Paradicsoma épület megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely május 30-án, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Sellőereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Medveereklye váltja le, az épületek pedig megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A Stonehenge-ereklyék is megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely július 11-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Medveereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Mézeskalács ereklye váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Sellőereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely szeptember 12-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Mézeskalács ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Valentin-ereklye váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Medveereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely október 24-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Valentin-ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Hidegtüzes Főnixereklye váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Mézeskalács ereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely december 5-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Hidegtüzes Főnixereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
Az Ünnepi Májusfa Ereklye váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Valentin-ereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely február 27-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Bölcs Gólem Ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Holdmedve váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
Az Ünnepi Májusfa Ereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely április 10-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Holdmedve kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Boszorkánykunyhó váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Bölcs Gólem Ereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely május 22-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Boszorkánykunyhó kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Figyelmes Téli Bagoly váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Holdmedve Ereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely július 3-án, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Figyelmes Téli Bagoly kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
Az Örökzöld Szán váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Boszorkánykunyhó Ereklye is megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely augusztus 14-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
Az Örökzöld Szán Ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Hamvas Főnix váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Figyelmes Téli Bagoly tárgyak megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely szeptember 25-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Hamvas Főnix Ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Tündérkirálynő Rejtekhelye váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
Az Örökzöld Szán tárgyak megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely november 13-án, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Tündérkirálynő Rejtekhelye ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Hullámok Diadala váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
Az Hamvas Főnix tárgyak megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely december 25-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Hullámok Diadala ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Vörös Panda Mester váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely február 5-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Vörös Panda Mester ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
A Boszorkányidéző Kör váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Hullámok Diadala tárgyak megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely március 19-én, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
A Boszorkányidéző Kör ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
Boblin Expressz Szolgáltatása váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Tündérkirálynő Rejtekhelye tárgyak megszerezhetővé válnak barkácsolás által
Bűbájtöredékek kerültek hozzáadásra a főgonosz ládákba a Végtelenség Tornyában.
A következő Végtelenség Tornya, amely április 30-án, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
Boblin Expressz Szolgáltatása ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
Az Elfeledettek Visszhangja váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
A Boszorkányidéző Kör tárgyak megszerezhetővé válnak barkácsolás által
A következő Végtelenség Tornya, amely június 18-án, vasárnap kezdődik, egy-két újabb változtatást fog hozni, a jutalmak tekintetében, ezek a változtatások a következő hat hétben lesznek ismételten elérhetőek.
Változások:
Az Elfeledettek Visszhangja ereklye kikerül a Torony megnyerhető tárgyai közül
Alkonyfőnix ereklye váltja le, az épület pedig megszerezhetővé válik barkácsolás által
Boblin Expressz Szolgáltatása tárgyak megszerezhetővé válnak barkácsolás által