• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Segitség

Ariyoko

Újonc
A csapdakészítő és az aranyműves épületeim nem indultak el, azt írja hiányzó út, úton van és nem tudom milyen utat adjak neki,hogy elinduljon.
Köszönöm a segitséget.

Samas

Mentor
az aranyművesnek nem úthoz kell csatlakoznia, hanem lakóépülethez
... a csapdakészítőnek pedig műhelyhez

Tomidriel

Újonc
Üdvözletem ! Segítségre volna szükségem ! A XIII, fejezetben a sárkányok tekercsmanufaktúrájának fejlesztését és a tündérselyem manufaktúra fejlesztését kikutattam, de ezeket az épületet sehol sem nem találom . Arkán tinta és királyi bársony termeléséhez kellenének. Előre is köszönöm ! T.

Csatolmányok

• Névtelenw.jpg
    Névtelenw.jpg
    351,4 KB · Megtekintések: 2

Zaron

Erős harcos
Üdvözletem ! Segítségre volna szükségem ! A XIII, fejezetben a sárkányok tekercsmanufaktúrájának fejlesztését és a tündérselyem manufaktúra fejlesztését kikutattam, de ezeket az épületet sehol sem nem találom . Arkán tinta és királyi bársony termeléséhez kellenének. Előre is köszönöm ! T.
Szia! Tekercs és Selyemmanufaktúra fejlesztett változatát becézik így. A Tündérselyem ha jól látom, megvan. tekercset , ha nincs, fel kell nevelned, előbb-utóbb úgyis kelleni fog.:(

Tomidriel

Újonc
Szia Zaron ! Nagyon szépen köszönöm ! A tündérselyem-manufaktúrám 19 - szinten áll, akkor azt még fejlesztenem kell , a Sárkánytekercs-manufaktúrám 23-szinten az 24. szinten adja a Arkán tintát. Még egyszer köszönöm sokat segítettél ! Tomidriel.

Tomidriel

Újonc
Üdvözletem ! Sajnos ismételten elakadtam .A dűnekristály -manufaktúrát is kifejlesztettem,de nem tudom melyik korábbi épület kell fejlesztenem,hogy obszidiánt termeljek.. Előre is köszönöm !

Fent