• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Továbbítva Hibás feladat meghatározás

Elvenar XV. fejezet 30. feladatában "kutasd ki a továbbfejlesztett Tanácstermet" lenne a helyes megfogalmazás szerintem.3599 bővítmény megtekintése

Legközelebb ha képet töltesz fel, ne képmegosztó oldal segítségével tedd, mert az adott fájl eltűnhet, mint jelen esetben: Hibás feltöltés.jpg

Ha képet szeretnél közzétenni, akkor PSC (Print Screent), valamilyen képszerkesztővel megszerkeszted (például Paint), majd miután elmentetted, akkor itt (ahová írod a választ is), kattints a Fájlok csatolása részre, keresd meg a gépen a képet, majd töltsd fel. Helyes feltöltés.jpg (több képet is feltudsz tölteni egymás után.

Legközelebb ha képet töltesz fel, ne képmegosztó oldal segítségével tedd, mert az adott fájl eltűnhet, mint jelen esetben: 3600 bővítmény megtekintése

Ha képet szeretnél közzétenni, akkor PSC (Print Screent), valamilyen képszerkesztővel megszerkeszted (például Paint), majd miután elmentetted, akkor itt (ahová írod a választ is), kattints a Fájlok csatolása részre, keresd meg a gépen a képet, majd töltsd fel. 3601 bővítmény megtekintése (több képet is feltudsz tölteni egymás után.
Ezt csináltam pontosan, csak bélyegképre szerettem volna cserélni, akkor tűnhetett el a lényeg. Mindenesetre köszönöm a figyelmeztetést ---és a részletes tájékoztatót, valakinek biztos hasznos lesz:).

Csatolmányok

• Elvenar kutatás.jpg
    Elvenar kutatás.jpg
    58,8 KB · Megtekintések: 5
Legközelebb ha képet töltesz fel, ne képmegosztó oldal segítségével tedd, mert az adott fájl eltűnhet, mint jelen esetben: 3600 bővítmény megtekintése

Ha képet szeretnél közzétenni, akkor PSC (Print Screent), valamilyen képszerkesztővel megszerkeszted (például Paint), majd miután elmentetted, akkor itt (ahová írod a választ is), kattints a Fájlok csatolása részre, keresd meg a gépen a képet, majd töltsd fel. 3601 bővítmény megtekintése (több képet is feltudsz tölteni egymás után.
Szia!
Edge-n sokkal egyszerűbb ott van webes rögzítés azzal kijelölheted melyik területet akarod rögzíteni>majd másolás>itt a fórumon beillesztés és kész :)

Szia Kira7! Nem játszom Edgén, és nem a kép rögzítésével, csatolásával, felhelyezésével volt a gond, hanem amikor láttam, hogy nagy a kép, hirtelen ötlettől vezérelve bélyegképre váltottam, aztán ki tudja miért,nem figyeltem, és a felkínált törlés lehetőségre is rányomtam, így tűnt el a kép. Lezárt téma részemről, pótoltam is, de köszönöm az észrevételeket.:)

Vissza
Fent