• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Torony harcokról rövid videó

Szerencse fia

Veterán
Sziasztok!
Az alábbi videót azok számára készítettem, akik még nem próbálták a torony harcokat.
A toronyba indulás előtt letettem a katonai harcokat segítő épületeket (szabadon engedett egységfejlesztés, felvilágosult könnyű távolság, pompás mágikus szorzó, törp páncél), valamint megetettem a tűzfőnixet.

Üdv.: Szeri

Utoljára szerkesztve:

Erica

Veterán
Sziasztok!
Az alábbi videót azok számára készítettem, akik még nem próbálták a torony harcokat.
A toronyba indulás előtt letettem a katonai harcokat segítő épületeket (szabadon engedett egységfejlesztés, felvilágosult könnyű távolság, pompás mágikus szorzó, törp páncél), valamint megetettem a tűzfőnixet.
Üdv.: Szeri
Szia kedves Szeri!
Bele akartam kukkantani, érdekelt volna, de sajnos nem jeleníti meg. Pusszantás♥

Melkor

Tapasztalt építő
Érdekes taktika ez is :D - én mondjuk nem keverem az egységeket amióta automata harc is van.
Pár taktikát én is kipróbáltam, akit érdekel az meglesheti azokat a videókat is:
még van 4 nyers videóm, csak mostanában időhiányban szenvedek, de az utolsó harcokat direkt tűzfőnix etetés meg páncélkészítő nélkül nyomtam le, mert kíváncsi voltam - idő kérdése csak azt megvágom azokat is

Szerencse fia

Veterán
Érdekes taktika ez is :D - én mondjuk nem keverem az egységeket amióta automata harc is van.
Pár taktikát én is kipróbáltam, akit érdekel az meglesheti azokat a videókat is:
még van 4 nyers videóm, csak mostanában időhiányban szenvedek, de az utolsó harcokat direkt tűzfőnix etetés meg páncélkészítő nélkül nyomtam le, mert kíváncsi voltam - idő kérdése csak azt megvágom azokat is
Szia kedves Melkor!

Tetszett a videód, s ez is azt támasztja alá, hogy a toronyharcokat könnyedén meg lehet csinálni, ha kellőképpen felkészülünk elindulás előtt. ;) Továbbá bizonyára minden "toronyharcosnak" meg vannak a kedvenc katonái, s teljesen jól működik, hiszen a célt mindannyian eléjük. ;)
Jómagam is kipróbáltam segítők és tűzfőnix etetése nélkül, s úgy is simán fel tudtam menni. De ez nyilván a magas szintű katonai csodáknak és erős katonáknak volt köszönhető elsősorban ;)

Üdv.: Szeri :)

Fent