• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Segítség

Sziasztok egy segítség kellene másik néven is van egy játékom Arendyll szerveren keresek egy csapatott

Játékos név Evenar2

Privátban lehet írnni vagy itt a fórumon

Utoljára szerkesztve:

liliputy

Veterán
Sziasztok!
A Száműzött bosszúja fejezetben vagyok, és nem tudom, hogy hol, illetve mivel lehet Fehér-, ill. Fekete anyagra szert tenni.
Segítséget kérek, köszi előre is.

Mihaszna

Veterán
Sziasztok!
A Száműzött bosszúja fejezetben vagyok, és nem tudom, hogy hol, illetve mivel lehet Fehér-, ill. Fekete anyagra szert tenni.
Segítséget kérek, köszi előre is.
Szia. Fehér anyagot a Fény Tornya eladásával tudsz szerezni, fekete anyagot pedig a Fény tornya fejlesztésével (abból lesz Sötétség tornya), és azt kell eladni.

Vajon miért nem javítják ki ezt a hobbiszobás + filmtekercses dolgot ha ennyi embernél problémásan működik? Én már azt sem bánnám ha kivennék a fenébe, ha már használhatatlan. Így csak zavaró, hogy állandóan felugrik az "Egy kincs van a városban" és muszáj rákattintani ha nem akarsz állandóan belebotlani.

kakukkfioka

Újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van 2 városom, az egyik Arendyllben, a másik Winyandorban. Mindkét helyen most raktam le a viharfőnix épületét és azt vettem észre, hogy az Arendyllben lévő ad 700ezer aranyat, a másikban csak 53600-at a 3.szinten. Ez hogy is van?

Zaron

Erős harcos
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van 2 városom, az egyik Arendyllben, a másik Winyandorban. Mindkét helyen most raktam le a viharfőnix épületét és azt vettem észre, hogy az Arendyllben lévő ad 700ezer aranyat, a másikban csak 53600-at a 3.szinten. Ez hogy is van?
Minden fejleszthető épület értékeit és bónuszait két különböző tényező határozza meg: a fejezet és a fejlettségi szintje.

kakukkfioka

Újonc
Sziasztok!

Talán nem csak én vagyok homályban az üsttel kapcsolatban. Ha lehetne kérni egy kis valóban szájbarágós segítséget, megköszönném. Inkább úgy fognék hozzá, hogy leírom amit nem értek, pontokba szedve, talán igy könnyebb lesz a válsz.
1. az üst telepakolása még oké, bár nem értem, hogy ha ugyan arra az izére kattintok rá többször, akkor a bal oldalon miért változnak az összetevők, pl arany volt először, utána az egyik alapanyagot dobja fel, vagy sereget.
2. amikor átmegyek a második oldalra, akkor kiválasztom az éppen szükséges árut, katonát, aranyat vagy bármit, oké esetleg még javitásra is rábökök, amikor bezárom az ablakot, teljesen másra adja az időt és a %-ot. :((
3. Ma már semmit sem ad, a tegnapi főzés után lejárt az idő,akkor többször már nem is lehet a héten használni, ennyi az egész?
Szóval totál homály nekem, pedig biztos van valami haszna.
Nagyon hálás lennék egy kimerítő gyorstalpalóért, előre is köszi. :)

Zaron

Erős harcos
:) A legkimerítőbb gyorstalpaló talán a Wikipedia még mindig. Olvasd el, hátha segít.

https://hu.wiki.elvenar.com/index.php?title=Az_Üst

--Egy kis idézet ebből:
"Az üst három különböző fázisra oszlik:
  • Felkészülés - Az az időszak, amikor a Boszorkány összegyűjti a hozzávalókat (szombaton 00:00 órától vasárnap 00:00 óráig az Üst nem áll rendelkezésre).
  • Főzés - Az a fázis, amikor kiválaszthatod az összegyűjtött hozzávalókat, hogy elkészítsd a bájitalodat (Vasárnap 00:00-tól szombat 00:00-ig elérhető).
  • Tanulmányozás - A fázis, ahol javíthatod a jövőbeli bájitalaid hatását (elérhető, amint elkészítetted a bájitalodat, vasárnap 00:00 és szombat 00:00 között)."
Ezen kívül részletes leírást ad a különböző " izékről" is.:)

Többen írtak korábban a Fórumon is ebben a témában, mindenkinek lehet más a tapasztalata, pontszáma, ami függ a bajnokságban elért eredménytől is.
Személy szerint én még mindig ritkán találom el azt a variációt főzés során, ami a várakozásaimnak leginkább megfelel .;)

Hjanos

Tag
Sziasztok!
Ha egy testvériség elérte a Torony jutalmakban a maximális szintet(41), akkor továbbiakban mi a teendő?

Fent