• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Legyen lehetőség az esemény ideje alatt nem megszerzett főnyeremények megvásárlására.

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

GoldenEyes

Újonc
Volt egy esemény a Főnix Dicsősége. 5 várossal játszom két naggyal és három kisebbel. Csupán a legnagyobbnál sikerült összeszedni a teljes felépüléshez szükséges 9 db. ereklyét. Ezen a helyen gyönyörű is, hasznos is. A többieknél több- kevesebb ereklye hiányzik, de ahol csak 1 db. hiányzik (9. szint), ott is nagyon bután néz ki a mozdulatlan nagy madár, miközben a többi objektum szépen animálva van. Reméltem, hogy az esemény után barkácsolásnál behozzák ezeket az ereklyéket, de eddig még nem láttam...
Más. Most ért véget az Emlékezés Kertje esemény. Nagyon szerettem volna, ha minden részletet (5 db) meg tudok szerezni, de sajnos nem sikerült. Gyémántot nem használtam, 5 várossal vagyok jelen, és egyikkel sem sikerült. Az Elvenár-ra nézve sem valami felemelő, hogy ezek az egyébként nagyon szép és hasznos építmények csak csonkán vannak/lesznek jelen rengeteg városban. Nem is beszélve arról, hogy a teljesség hiányában a belőlük nyerhető hasznos termelésnek csak gyenge töredéke a hozadék, summa-summárum; nem érte meg a beleölt anyag- és idő- ráfordítás. Akkor viszont igen, ha az esemény zárása után egy rövid időre lehetővé válna a hiányzó részek megvásárlása, vagy megjelennének a "barkácsolás"-nál! Kérem, tegyék ezt lehetővé, tudom, sokunknak okoznának örömet ezzel, míg Önöknek semmibe sem kerülne.
Tisztelettel; GoldenEyes

Kedves GoldenEyes

Ez a fórum immáron lassan (vagy tán már el is múlt) 2 éve, hogy inaktív, csupán néhány játékos látogatja (talán anekdotázásból). Ha szeretnéd velünk megosztani tapasztalataidat, ötleteidet, vagy elmondani bármiről a véleményed, várunk sok szeretettel a Discordon. :)

Discord

Ettől függetlenül:

,,ahol csak 1 db. hiányzik (9. szint), ott is nagyon bután néz ki a mozdulatlan nagy madár, miközben a többi objektum szépen animálva van."

(Minden épület animálva van. A beállításokban a Grafika fülön a város grafikai minőségét állítsd át Magas szintre, és minden épület animált lesz)

Ami a többit illeti: Ha egy eseményből 1 ereklye vagy épület hiányzik, arra általában a Testvéri Kalandoknál van lehetőség pótolni a hiányt, vagy ha a Ligában az Ezüst vagy Arany szektorban végzel, akkor további + ereklyéket nyerhetsz. Az esemény épületeket az esemény ideje alatt meg lehet vásárolni úgy, hogy gyémántért vásárolsz eseményfizető-eszközt. Barkácsolásba + alap épület nem kerül be, csak azoknak a játékosoknak van lehetőség megszerezni (és nekik is csak egyet), akik nem rendelkeznek vele sem a városban, sem pedig a Raktárban. Az új esemény ereklyék fokozatosan kerülnek be a Barkácsolásba illetve rövid időre a Toronyba is. Esemény épületegyüttesek külön-külön nem barkácsolhatóak (kivétel: Holdkőtár és a Varázslatos Sakk készlet), azok varázskötetekben érehetőek el promóciók keretén belül.

Üdvözlettel,
Anerilin

Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Vissza
Fent