Új egységszint ikonok: az eddigi csillagoknak felelnek meg, kiegészítve az 5. szintű egységek jelzésével.Sziasztok!
Kérdésem, hogy az egységek (seregek) feje felett lévő különböző "szimbolumok" mire szolgálnak? Harcnál láthatóak(sereg összeállításánál).
De ez biztos ?Amint megjelennek az új épületek a játékban. Egy perccel se később.![]()
Szia!Sziasztok!
Kéne egy kis segítség ....... böngésztem a konvergencia helye c. részt, mivel nem tudtam értelmezni, ám így sem tudom, nem értem mit lehet vele kezdeni, azt viszont látom, hogy a homokóra folyamatosan csökken, alaptermelés nálam platina, és csak normál termelés folyik, semmi + bónuszt nem mutat. Kell vele valamit csinálni, és ha igen, mit?
Az lehet. Viszont akkor a bónusz is látszik, a Kombináló katalizátor elég feltűnő."azt viszont látom, hogy a homokóra folyamatosan csökken" Ez gondolom azt jelenti, hogy elérte a hetedik szintet csak nem vette észre a bónuszokat. A katalizátorokat, és az sima termelés turbózását.![]()
Ameddig a homokóra csökken addig nem kell semmit csinálni vele. A transzendencia addig működik. 175% sajáttermelés bónuszt ad, és 3 kombináló katalizátort. Ha lejár a homokóra, és tovább szeretnéd ezeket, akkor az illékony szimbólumokkal lehet "etetni".Sziasztok!
Kéne egy kis segítség ....... böngésztem a konvergencia helye c. részt, mivel nem tudtam értelmezni, ám így sem tudom, nem értem mit lehet vele kezdeni, azt viszont látom, hogy a homokóra folyamatosan csökken, alaptermelés nálam platina, és csak normál termelés folyik, semmi + bónuszt nem mutat. Kell vele valamit csinálni, és ha igen, mit?
De azt hol, és mikor látom, hogy adja a 3 db bónusz kombináló katalizátort? mert jelenleg csak 21120 platinát ad, valamint 992 veterán valloriánt, és 1 tp-t, 24 óránként.Az lehet. Viszont akkor a bónusz is látszik, a Kombináló katalizátor elég feltűnő.![]()
Ha ráviszed az egeret az épületre (1.kép) vagy, ha belekattintasz, a begyűjtés fülön (2.kép). Ha nem működik, írj a Supportnak.De azt hol, és mikor látom, hogy adja a 3 db bónusz kombináló katalizátort? mert jelenleg csak 21120 platinát ad, valamint 992 veterán valloriánt, és 1 tp-t, 24 óránként.
Okés, pontosan ezt látom, de konkrétan a varázsakadémián lévő katalizátor ennyivel megnő? bár ezt soha nem figyeltem meg, de most 1 óra múlva lesz a begyűjtés, akkor megnézem változik-e a katalizátor db szám. Majd jelzem, hogy igen, vagy nem.Ha ráviszed az egeret az épületre (1.kép) vagy, ha belekattintasz, a begyűjtés fülön (2.kép). Ha nem működik, írj a Supportnak.
............. ééééééés meg vanOkés, pontosan ezt látom, de konkrétan a varázsakadémián lévő katalizátor ennyivel megnő? bár ezt soha nem figyeltem meg, de most 1 óra múlva lesz a begyűjtés, akkor megnézem változik-e a katalizátor db szám. Majd jelzem, hogy igen, vagy nem.
Én szeretnék egyet...Esetleg tetszene valakinek egy ilyen torony ?