• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Játékkal kapcsolatos kérdések

Zaron

Tapasztalt építő
négy böngészővel próbáltam, egyiken sem megy...mindig azt írja, most nem lehet lejátszani...sem a hobbiszobában, sem a városban
Nem böngésző probléma lehet, mert Winyandoron működik másnál, viszont Arendyllben , PC-ről többen jeleztük, hogy nem. Javítani fogják, de ki tudja mikor lesz jó.

Zaron

Tapasztalt építő
Sziasztok a toronykönyvtár és a Bajnoksági Arénával szerzett pontokat hol láthatom ?
Szia! Összesítve egy-egy bajnokság vagy Torony forduló befejeztével is látható, amikor éppen megkapod, de ha rámész az egérmutatóval ezekre a csodákra, kiírják a ládánkénti illetve torony kristályonként megszerezhető ranglistapontokat az aktuális szinten. Vagy belül szintenként. Ki kell számolni:).

Ferenc99

Erős harcos
Szia! Összesítve egy-egy bajnokság vagy Torony forduló befejeztével is látható, amikor éppen megkapod, de ha rámész az egérmutatóval ezekre a csodákra, kiírják a ládánkénti illetve torony kristályonként megszerezhető ranglistapontokat az aktuális szinten. Vagy belül szintenként. Ki kell számolni:).
Köszi , de nem erre vagyok kiváncsi , bocsánat nem fogalmaztam pontosan , arra gondolok , hogy a ranglista pontoknál hol látható illetve mely felirat mellett ?

Csatolmányok

• Ranglista pontok.png
    Ranglista pontok.png
    309 KB · Megtekintések: 9

Zaron

Tapasztalt építő
Köszi , de nem erre vagyok kiváncsi , bocsánat nem fogalmaztam pontosan , arra gondolok , hogy a ranglista pontoknál hol látható illetve mely felirat mellett ?
Értem. Ezt én nem látom, és még nem is láttam sehol, legalábbis PC-n.

Utoljára szerkesztve:
Elég régóta nem működik a Hobbiszoba és a Filmtekercses reklám, nagyon jó lenne ha már ennyire szar, kivennék mert állati zavaró az állandóan felugró szöveg. Ki tudna ebben segíteni?

Úgy látom itt már nincs nagy élet... Azért megpróbálkozom egy újabb kérdéssel. A feladataim azt kérik legyen legalább 4 Hínárfarmom. Kérdem én hova??????????? Ha ilyen követelményeket támaszt a játék (készítője), miért nem lehet a nyamvadt 2 városbővítés helyett legalább 4???

kakukkfioka

Újonc
Hát nálam már másodjára nem működnek, (kb másfél hónapja és most ismét) hiába jeleztem, valóban nagyon idegesítő az állandóan felugró szöveg. Nem a megszüntetése lenne a cél, - mert azért csöpögtetett 18 gyémántot időnként, az jól jön, és van még pár jó dolog - hanem helyrehozni a hibát.

Zaron

Tapasztalt építő
Hát nálam már másodjára nem működnek, (kb másfél hónapja és most ismét) hiába jeleztem, valóban nagyon idegesítő az állandóan felugró szöveg. Nem a megszüntetése lenne a cél, - mert azért csöpögtetett 18 gyémántot időnként, az jól jön, és van még pár jó dolog - hanem helyrehozni a hibát.
Nem vagy ezzel egyedül, hol Pc-n, hol mobilon romlik el. Folyamatosan jelezzük Discordon, frissítések, változások a fejezetekben (meg ki tudja még mi) mindig okoznak hibát.

Ferenc99

Erős harcos
Az új toronyfunkcióról tudna írni valaki valamennyi infót ?
Annyit sejtek , hogy a boltból megszerezhető cuccok 6 hetente változnak , de mi az 1 x Spirit Orbs ?

kakukkfioka

Újonc
Sziasztok!
Szerintetek mi értelme a hobbiszobának és a video hirdetésnek, ha nem használható? :mad:
Folyamatosan kiírja, hogy próbáld újra később...
Így semmi értelme ennek a két elemnek, csak feldühítik az embert. Ha nem lehet megcsinálni, hogy folyamatosan működjön, akkor vegyék ki és olyan lehetőséget biztosítsanak, ami használható!!

Erica

Veterán
Sziasztok!
Szerintetek mi értelme a hobbiszobának és a video hirdetésnek, ha nem használható? :mad:
Így semmi értelme ennek a két elemnek, csak feldühítik az embert. Ha nem lehet megcsinálni, hogy folyamatosan működjön, akkor vegyék ki és olyan lehetőséget biztosítsanak, ami használható!!
Szia!
Tudod, én a Hobbiszoba nélkül is kellemesen elpakolgatok a városomba és nem húzom fel magam ilyen apróságon, mint a fent emlegetett video hirdetések. Ha megjavítják kész lesz, ha nem akkor nem. 9 éve még Tesóságok, Torony és más egyébb finomság sem volt Elvenarban, mégis játszottunk. Most meg kiakadtok olyan apróságon, mint a Hobbiszoba ingyenesen nézhető reklámjai. Remélhetőleg megszűnik, hogy lehessen más apróságon is mérgelődni. Kellemes játékot neked.

Zaron

Tapasztalt építő
Sziasztok!

Simple válasza egy erre vonatkozó kérdésre a Discortról

tegnap 18:12-kor

"... egy csomó dolog miatt nem jelenhet meg hirdetés nálunk...
  • Nincs elég hirdető
  • A különböző hirdetők megadhatják, hogy hányszor mutassák meg a hirdetésüket egy adott embernek, pl. olyan kampányt futtatnak, ahol az a cél hogy minél több emberhez jusson el a kampány, így bőven elég, ha te csak egyszer látod vagy max. 7-szer
  • A politikai hirdetések ki vannak kapcsolva, különböző platformokon láthatjuk, hogy ennek van hatalmas tere, de ahogy a játék elején is meg lett ígérve, illetve a cég tartja magát hozzá a politikai nézeteket nem hozzuk be a játékba, még hirdetési formákban SEM.
Valószínűleg még ezeregy ok van, jelenleg sajnos ez a helyzet, amennyiben valóban hiba van úgy kb. 6-7 különböző leírás került a játékba, hogy pontosan mi történik, ha valami hibát észlel valaki azt továbbra is tudja jelezni, de azzal, hogy nincs elegendő hirdetés elérhető, azzal a mi oldalunkról sajnos nem tudunk mit kezdeni, ugyanis ez a harmadik féltől "érkező probléma"

Utoljára szerkesztve:
Szia!
Tudod, én a Hobbiszoba nélkül is kellemesen elpakolgatok a városomba és nem húzom fel magam ilyen apróságon, mint a fent emlegetett video hirdetések. Ha megjavítják kész lesz, ha nem akkor nem. 9 éve még Tesóságok, Torony és más egyébb finomság sem volt Elvenarban, mégis játszottunk. Most meg kiakadtok olyan apróságon, mint a Hobbiszoba ingyenesen nézhető reklámjai. Remélhetőleg megszűnik, hogy lehessen más apróságon is mérgelődni. Kellemes játékot neked.
A probléma inkább azzal van, hogy a játék szól, hogy lépj be a hobbiszobába, nézd meg és kapsz érte valamit. Ehelyett nem kapsz, így azt érezhetik az emberek, hogy lemaradnak valamiről, elmaradnak másoktól. Olyan nagy kérés lenne, hogy a hobbiszoba először ellenőrizze, tud-e az adott játékosnak reklámot mutatni, és csak akkor ugorjon fel az üzenet és ikon, ha igen?
De igazad van, a játékosok kérjenek elnézést, mert jeleztek egy kellemetlenséget...

Niraya

Fórum moderátor
Elvenar Csapat
Fórum moderátor
mert jeleztek egy kellemetlenséget...
Szia, legyetek szívesek a supportnak jelezni, rosszabb esetben a discord hibajelentésekben. Akár ezt, akár bármilyen problémába ütköztök!
Ne ezen a fórumon ami inaktív és kikerült a látókörünkből. @Zaron már megosztotta a hivatalos választ erre a problémára, a hiba ismert a megoldás nem rajtunk múlik.
Sajnálom a kellemetlenségeket, bízom benne, hogy Elvenar varázslatos világában egy szoba még nem a mindenség ;)

Niraya

Fórum moderátor
Elvenar Csapat
Fórum moderátor
Úgy látom itt már nincs nagy élet... Azért megpróbálkozom egy újabb kérdéssel. A feladataim azt kérik legyen legalább 4 Hínárfarmom. Kérdem én hova??????????? Ha ilyen követelményeket támaszt a játék (készítője), miért nem lehet a nyamvadt 2 városbővítés helyett legalább 4???
Szia, nincs nagy élet, mivel a discord váltotta le a fórumot.
Hínárfarm- terület. Elvenar egyik legnagyobb kihívása, hogy hogyan alakítsd a városod a termelés-haladás rögös útján. A karakterek halmozása helyett nézz szét a szerveren; sokan haladnak előtted, tehát megugrották ezt az akadályt; érdemes ellesni a módját ;)

Utoljára szerkesztve:
Fent