• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Játékkal kapcsolatos kérdések

Elkezdtem a legutolsó fejezetet... Van ami nagyon zavaros. Ahhoz, hogy felépítsem a Sárkánytornyot kér 600 gyöngyöt (jólét) Honnan??????

Tomidriel

Újonc
Üdvözlet ! Nem tudok belépni a játékba azt írja A játékmenet lejárt jelentkezz be újra..de nem tölti be az oldalt ahonnan eddig beléptem.. Kérek egy linket, mert innen https://hu.elvenar.com/ nem enged be ! Tegnap este még működött ! Köszönöm ! T.

Zaron

Felderítő
Jólét.
Jólétet a XXI. fejezettől kezdve a Főépület, Kaszárnya, Lakóépületek és Műhelyek biztosítják.
Technológiáját a XXI. fejezet - A Vallorián Legenda első kutatásában lehet feloldani.
https://hu.wiki.elvenar.com/index.php?title=Jólét
Köszönöm a választ... A technológiát hiába oldottam fel ha a fejezet közepén vannak azok a fejlesztések a techfán ami nekem az elején kéne :( Én egy kicsit furának érzem az egészet. Tönkretették az ősi csodák fejlesztését, gondolom ez a következő lépcső, hogy ellehetetlenítsék azokat akik nem tudnak pénzt beleölni a játékba.

sejbi

Tag
Üdvözlet!
meg tudná mondani valaki a Hobbiszobában miért téves %-ok szerepelnek? csupán hiba, vagy szándékos átverés?
Szia Szundari!
Lehet első pillanatra átverésnek tűnik pedig csak más a "százalékalap" Általában az alaptermelésre számolják a százalékokat. Manufaktúráknál Pl. a normál termelésre számolják a százalékokat. Tehát nem az ereklyékkel növelt mennyiségekre.

Szia Szundari!
Lehet első pillanatra átverésnek tűnik pedig csak más a "százalékalap" Általában az alaptermelésre számolják a százalékokat. Manufaktúráknál Pl. a normál termelésre számolják a százalékokat. Tehát nem az ereklyékkel növelt mennyiségekre.
A problémám az, hogy pl. egy áru választásánál 40%-ot ígér, de csak 10%-kal emelkedik. Ez nem csak egynél fordul elő. Van ahol korrekt és valóban 40%-al többet ad, de nem mindenhol ahol ezt ígéri.

sejbi

Tag
Mellékeltem egy képet, amin látszik, hogy a manufaktúrákban mennyi az alapérték és hol találni, mindig erre számolják a 40%-ot.

Csatolmányok

• alapérték.jpg
    alapérték.jpg
    42,5 KB · Megtekintések: 4
Mellékeltem egy képet, amin látszik, hogy a manufaktúrákban mennyi az alapérték és hol találni, mindig erre számolják a 40%-ot.
Köszönöm a választ, megnézem újra. _)
Viszont szeretném kihasználni a segítőkészségedet és kérdeznék még valamit. Anno amikor a térképről kezdtek eltűnni a szomszédaim akiket naponta látogattam, kézzel-lábbal tiltakoztam az én átköltöztetésemmel kapcsolatban. Persze hiába. Megtörtént, elpakoltak. Mérgelődtem egy darabig, de nem tudtam mit tenni. Azt írták, hogy itt sokkal jobb lesz nekem, mert már sok inaktív játékos volt körülöttem. Egy ideje észrevettem, hogy a mostani helyemnél is gubancok vannak. Nem is olyan messze tőlem pucolják ki a térképen a városokat. Ami azért is bosszantó mert a felderítési költségek a legmagasabbak ha a "jó irányba" indulok. Vagyis úgy néz ki ismét közel vagyok a semmi széléhez és pedig mostanra megint kiépítettem a segítő szomszédaimat akiket látogatok és ők is vissza. Vagyis ha azt akarják, hogy valaki optimális irányban induljon felderíteni a térképen, miért nem rendezik normálisan ezeket a költségeket?
Hú ez hosszúra sikerült, de bízom benne, hogy lesz türelmed elolvasni :) Előre is köszi, ha válaszolsz!

Simple

Community Manager
Elvenar Csapat
Community Manager
Köszönöm a választ, megnézem újra. _)
Viszont szeretném kihasználni a segítőkészségedet és kérdeznék még valamit. Anno amikor a térképről kezdtek eltűnni a szomszédaim akiket naponta látogattam, kézzel-lábbal tiltakoztam az én átköltöztetésemmel kapcsolatban. Persze hiába. Megtörtént, elpakoltak. Mérgelődtem egy darabig, de nem tudtam mit tenni. Azt írták, hogy itt sokkal jobb lesz nekem, mert már sok inaktív játékos volt körülöttem. Egy ideje észrevettem, hogy a mostani helyemnél is gubancok vannak. Nem is olyan messze tőlem pucolják ki a térképen a városokat. Ami azért is bosszantó mert a felderítési költségek a legmagasabbak ha a "jó irányba" indulok. Vagyis úgy néz ki ismét közel vagyok a semmi széléhez és pedig mostanra megint kiépítettem a segítő szomszédaimat akiket látogatok és ők is vissza. Vagyis ha azt akarják, hogy valaki optimális irányban induljon felderíteni a térképen, miért nem rendezik normálisan ezeket a költségeket?
Hú ez hosszúra sikerült, de bízom benne, hogy lesz türelmed elolvasni :) Előre is köszi, ha válaszolsz!

Szia!

Amennyiben szeretnél mozogni egy ideje van lehetőség arra, hogy megjelöljük a városodat, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező hetekben a városod mozgatva lesz. Persze nem garancia semmire, de egy próbát megér, ha azt gondolod, hogy a mostani helyednél csak "jobb lehet".

Szia!

Amennyiben szeretnél mozogni egy ideje van lehetőség arra, hogy megjelöljük a városodat, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező hetekben a városod mozgatva lesz. Persze nem garancia semmire, de egy próbát megér, ha azt gondolod, hogy a mostani helyednél csak "jobb lehet".
Köszi, nem erről van szó. Lehet, hogy félreérthető voltam. Jó nekem itt, csak észrevettem, hogy megint tisztogatás folyik :))) Amerre közepes a felderítési költség arra nem érdemes menni mert nincsenek városok. A lakott terület felé pedig mindenhol a legmagasabb. Erre céloztam, hogy ez így nem igazságos :) De nagyon köszönöm a választ ismét!

sejbi

Tag
Szia!

Kedves Simple!

Már korábban is jeleztem, hogy a korábbi optimálisnak ígért város áthelyezések nem úgy sikerülnek, ahogy annak idején ígértétek.
A városom ami nem nevezhető a sorban hátul kullogónak az utóbbi áthelyezésnél olyan helyre került, hogy a felfedezett tartományokból 140 feletti városnak nincs lakója, ugyanakkor a testvériségben tájékozódva kiderült, hogy ezzel egyedül vagyok, mert a nagyságrenddel kevesebb ponttal rendelkezőknél sincs ilyen arányű üres város. Mi van akkor a régi ígéretteL Amikor elvettétek a város áthelyezésének tiltását, arról volt szó, hogy az aktívak kerülnek közelebb a centrumhoz. Ehhez képest sajnos az ellenkezőjét tapasztalom. Ez két dolog eredménye lehet: vagy mégsem olyan jó az algoritmus, amit használnak a programozók, vagy mégis csak szubjektív az áthelyezések döntése és minősége.
Várom a magyarázatot, mert a korábbi support válasz az volt, hogy örüljek neki, hogy csak ennyi üres városom van, Vannak akik ennél rosszabbul jártak. Az igazat megvallva ez a válasz se nem megnyugtató, se nem elfogadható.

Fent