• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Játékkal kapcsolatos kérdések

Segítségre lenne szükségem... A Filmtekercs nálam semmit sem csinál. A társaim elmagyarázták mit csináljak, hova kattintsak, és majd látom, ahogy visszaszámol, de nálam semmi. Se számolás, se ajándék. Miért?

Simple

Community Manager
Elvenar Csapat
Community Manager
Segítségre lenne szükségem... A Filmtekercs nálam semmit sem csinál. A társaim elmagyarázták mit csináljak, hova kattintsak, és majd látom, ahogy visszaszámol, de nálam semmi. Se számolás, se ajándék. Miért?

Szia!

Ezekre az információkra lenne szükségünk:
- Használt böngésző és verzió száma
- Feltelepített bővítmények, melyek azok amelyek valamilyen hirdetési blokkoló
- Ha esetleg a böngészőbe integrálva van egy hirdetés blokkoló akkor az be van-e kapcsolva, milyen beállításokkal van jelenleg használva.

Szia!

Ezekre az információkra lenne szükségünk:
- Használt böngésző és verzió száma
- Feltelepített bővítmények, melyek azok amelyek valamilyen hirdetési blokkoló
- Ha esetleg a böngészőbe integrálva van egy hirdetés blokkoló akkor az be van-e kapcsolva, milyen beállításokkal van jelenleg használRégebben

Régebben Google Chromot használtam, de már jó ideje csak a Firefox-ban indul a játék. (legújabb verzió) reklámblokkolóm van. Fogalmam sincs melyik verzió, de épp a napokban írta ki a gép egy frissítés után, hogy a legújabbat használom. Megoldás lehet, ha a játékban kikapcsolom ezt a blokkolót?

Simple

Community Manager
Elvenar Csapat
Community Manager
Régebben Google Chromot használtam, de már jó ideje csak a Firefox-ban indul a játék. (legújabb verzió) reklámblokkolóm van. Fogalmam sincs melyik verzió, de épp a napokban írta ki a gép egy frissítés után, hogy a legújabbat használom. Megoldás lehet, ha a játékban kikapcsolom ezt a blokkolót?

Pontosan, igen.

Hakapeszi88

Újonc
Sziasztok!

Amikor kezdtem a játékot, akkor futott éppen az "asztrális főnix event", így sajnos az épületből 1es szintű áll rendelkezésemre.
Kicsit pazarlásnak tartom, hogy ha letenném, akkor rengeteg királyi restaurációt pazaroljak rá el, ugyanis már lassan a 7. fejezetben vagyok.
Ha a raktáramból lebontom bűbáj töredékért (sosem volt letéve), akkor a barkácsolás menüben vissza jöhet a szintemnek megfelelő verzió?
Azt tapasztaltam, hogy szinte minden ilyen régebbi esemény épületet igen gyakran feldob.

Simple

Community Manager
Elvenar Csapat
Community Manager
Sziasztok!

Amikor kezdtem a játékot, akkor futott éppen az "asztrális főnix event", így sajnos az épületből 1es szintű áll rendelkezésemre.
Kicsit pazarlásnak tartom, hogy ha letenném, akkor rengeteg királyi restaurációt pazaroljak rá el, ugyanis már lassan a 7. fejezetben vagyok.
Ha a raktáramból lebontom bűbáj töredékért (sosem volt letéve), akkor a barkácsolás menüben vissza jöhet a szintemnek megfelelő verzió?
Azt tapasztaltam, hogy szinte minden ilyen régebbi esemény épületet igen gyakran feldob.

Szia!

Igen, amennyiben elérhető barkácsolás által egy fejlődő épület és nincs a raktáradban vagy a városodban úgy megjelenhet. Ha lebontod a fejezetednek megfelelő szinten jelenhet meg a játékban.

Hakapeszi88

Újonc
Szia!

Igen, amennyiben elérhető barkácsolás által egy fejlődő épület és nincs a raktáradban vagy a városodban úgy megjelenhet. Ha lebontod a fejezetednek megfelelő szinten jelenhet meg a játékban.
Köszönöm a gyors választ.

Ez az épület már elérhető barkácsolásban? (még eléggé új).
Illetve, mi lenne abban az esetben, ha pl egy 1-nél magasabb szintű fejleszthető épületet bont le valaki? akkor 1-es szinten jelenik meg, vagy a hozzá adot ereklyék szintjét megtartva lehetséges barkácsolás után újra lerakni? (ebben az esetben nem ez áll fent, puszta érdeklődés)

Simple

Community Manager
Elvenar Csapat
Community Manager
Köszönöm a gyors választ.

Ez az épület már elérhető barkácsolásban? (még eléggé új).
Illetve, mi lenne abban az esetben, ha pl egy 1-nél magasabb szintű fejleszthető épületet bont le valaki? akkor 1-es szinten jelenik meg, vagy a hozzá adot ereklyék szintjét megtartva lehetséges barkácsolás után újra lerakni? (ebben az esetben nem ez áll fent, puszta érdeklődés)

Jelenleg az Alkonyfőnix a legújabb épület, amely elérhető barkácsolás által, valószínűleg később az idei épületek is sorra kerülnek majd.

Barkácsolás során, illetve a játékban bárhol az épületeket egyes szinten kapod meg, 9 ereklye kell hozzá, hogy elérje a maximum szintet. Ha lebontasz egy épületet, amely már fejlesztve volt, azok a felhasznált ereklyék az épülettel együtt elvesznek.

Deleted User - 340074

Vendég
Sziasztok! A Rezet hogyan tudom felhasználni? Csak azért kérdezem, mert lassan tele van a raktáram, és a küldetésben az van, hogy készítsek rezet nem tudom mennyi alkalommal. A segítségeket előre is köszönöm.

Anerilin

Fórum moderátor
Elvenar Csapat
Fórum moderátor
Sziasztok! A Rezet hogyan tudom felhasználni? Csak azért kérdezem, mert lassan tele van a raktáram, és a küldetésben az van, hogy készítsek rezet nem tudom mennyi alkalommal. A segítségeket előre is köszönöm.

Szia.

A Kutatási Technológiáknál tudod felhasználni.

Kellemes napot,
A.

Papirka

Újonc
Sziasztok!

Nem kaptam emailt, amiben a 100 jutalom csikóhal eledelt tudnám felvenni. A másik acc-ra megérkezett, erre nem. Mit tudok csinálni?

martisa

Újonc
Sziasztok! Tudja esetleg valaki mi történt ezzel az oldallal? elvengems.com
ha jól emlékszem itt lehetett megnézni a Fejezetekkel kapcsolatos dolgokat,mennyi hely kell hozzá,miből mennyit érdemes,ilyesmiket...A 15.fejezetnél tartok,abban szeretnék segítséget,vagy egy hasnonló oldal esetleg?

Anerilin

Fórum moderátor
Elvenar Csapat
Fórum moderátor
ha jól emlékszem itt lehetett megnézni a Fejezetekkel kapcsolatos dolgokat,mennyi hely kell hozzá,miből mennyit érdemes,ilyesmiket...A 15.fejezetnél tartok,abban szeretnék segítséget,vagy egy hasnonló oldal esetleg?

Szia.

A kérdéses oldal nem az InnoGames tulajdona, egy (vagy több) magánszemély üzemelteti és frissíti az ott lévő adatokat. A játékkal kapocslatos hivatalos információkat ITT találod. A 15. fejezettel kapcsolatod tudnivalókat pedig ITT. :)

További jó játékot kívánunk. :)

B i l l K a p u

Erős harcos
Az oldal amit kérdeztél már nem frissül nagyon régen. A XV. fejezetről ITT is találsz infót. Angolul van de a böngésző lefordítja ha kell.

Fent