• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Játékkal kapcsolatos kérdések

Anerilin

Fórum moderátor
Elvenar Csapat
Fórum moderátor
A törp portált meddig érdemes megtartani...?

Kedves tomika68

Kérdésedet áthelyeztem a Játékkal kapcsolatos kérdések témakörbe, valamint Csillagos válaszát is, ami köszönök a csapat a nevében is. Arra kérünk, hogy a jövőben a játékkal kapcsolatos általános kérdéseidet ebben a témakörben tedd fel. Köszönjük. :)

Miért tüntették el a közvetlen szomszédomat? Évek óta naponta látogattuk egymást, mikor fejezik már be a játékosok elpaterolását? Hazugság, hogy nem volt aktív, és nem ő kérte, hogy pakolják el!!!

Susanh

Erős harcos
Miért tüntették el a közvetlen szomszédomat?????????????????????? Évek óta naponta látogattuk egymást, mikor fejezik már be a játékosok elpaterolását??? Hazugság, hogy nem volt aktív, és nem ő kérte, hogy pakolják el!!!
Szerintem kevesebb kérdőjellel is megértettük volna.
Ha aktív volt a szomszédod akkor talált neki a rendszer egy jobb helyet, ahol az Ő szintjében több aktív szomszéd van ezért költöztették. Nem kell kérni, vagy tiltakozni ellene a rendszer automatikusan költöztet,már nincs bepipálható opció tudomásom szerint.

Mihaszna

Veterán
Rosszul emlékszem, hogy a kalandok és eventek elött, 72 órával volt visszaszámlálás? Kaland elött nekem hiányzik, jó dolog volt.

Ez a hiányosság csak mazsola ahhoz képest, hogy a Bétán az esemény után másnap(!) indították el a testvéri kalandot. :D Képzelheted, hogy mennyire örültek neki az ottani játékosok. :D

Thuban

Újonc
Mik azok a "kulcsok", amelyekből ha eleget gyűjtök, akkor "Aldon mentor"-tól kapok egy "Napi Ládát"? Tudtommal nem gyűjtöttem semmilyen kulcsot, de már kétszer is nyitottam (vajh mikor és hogyan? - rejtély...) ládát.

Zaron

Felderítő
Mik azok a "kulcsok", amelyekből ha eleget gyűjtök, akkor "Aldon mentor"-tól kapok egy "Napi Ládát"? Tudtommal nem gyűjtöttem semmilyen kulcsot, de már kétszer is nyitottam (vajh mikor és hogyan? - rejtély...) ládát.
Az Öröm szezonja napi és heti küldetéseinek teljesítéséért kapod. ( Bal oldalon van a küldetés ikon.) Van, ami a rendes napi gyártás során észrevétlenül teljesül. :)

Thuban

Újonc
Az Öröm szezonja napi és heti küldetéseinek teljesítéséért kapod. ( Bal oldalon van a küldetés ikon.) Van, ami a rendes napi gyártás során észrevétlenül teljesül. :)
Nem, szerintem ez nem az. Ott én magam nyitom a ládát, itt viszont csak felugrik egy ablak, hogy "elég kulcsot gyűjtöttél..." és hogy az ajándékot a raktáramban találom. Plusz az értesítések között is ott van, hogy Aldon mentor.

mamoka

Újonc
Sziasztok !
Az utolsó fejezetben a zene erejében járok. A harmónia liget fejlesztéshez van 4-4-4 db az együttesekből, mégsem tudom fejleszteni. Nem írja hogy kapcsolódniuk kéne valamilyen párban, csak annyit hogy közvetlen vagy közvetve kell kapcsolódniuk
Köszi a segítséget

Deleted User - 373998

Vendég
Sziasztok !
Az utolsó fejezetben a zene erejében járok. A harmónia liget fejlesztéshez van 4-4-4 db az együttesekből, mégsem tudom fejleszteni. Nem írja hogy kapcsolódniuk kéne valamilyen párban, csak annyit hogy közvetlen vagy közvetve kell kapcsolódniuk
Köszi a segítséget
Kedves @mamoka!
Hoztam egy képet a Harmónia-liget fejlesztéséről és talán itt jobban átlátod, hogy mire is van szükséged.
Ha az utolsó szintre szeretnéd fejleszteni a Harmónia-ligetet (négyes szint) akkor 7-7-7 együttes kell, mert a számok a fejlesztési lépésnél összeadódnak.

Csatolmányok

• Harmonia Liget.png
    Harmonia Liget.png
    218,1 KB · Megtekintések: 12
Szerintem kevesebb kérdőjellel is megértettük volna.
Ha aktív volt a szomszédod akkor talált neki a rendszer egy jobb helyet, ahol az Ő szintjében több aktív szomszéd van ezért költöztették. Nem kell kérni, vagy tiltakozni ellene a rendszer automatikusan költöztet,már nincs bepipálható opció tudomásom szerint.
Tudod, nem egy két hét alatt derít fel ennyi tartományt valaki és építi ki a látogatásait ami oda-vissza működik! Ezekkel ilyenkor mi a helyzet? Szívem szerint megint tennék vagy 10 ?-et, de visszafogom magam. Ettől függetlenül nagyon igazságtalannak tartom, hogy ha tetszik ha nem, oda dobálhatják az embert ahová csak akarják, és kezdheti elölről az egészet. Ez nem fair!

Susanh

Erős harcos
Tudod, nem egy két hét alatt derít fel ennyi tartományt valaki és építi ki a látogatásait ami oda-vissza működik! Ezekkel ilyenkor mi a helyzet? Szívem szerint megint tennék vagy 10 ?-et, de visszafogom magam. Ettől függetlenül nagyon igazságtalannak tartom, hogy ha tetszik ha nem, oda dobálhatják az embert ahová csak akarják, és kezdheti elölről az egészet. Ez nem fair!

Tisztában vagyok vele,hogy mennyi idő felderíteni 1 tartomànyt.már egy jó ideje befejeztem a 20. fejezetet…
Elhiszem,hogy nem örülsz neki,hogy a legkedvesebb szomszédod elköltözött, de sajnos a valóság is ilyen sokszor ad majd elvesz..az élet már csak ilyen.

B i l l K a p u

Erős harcos
Tisztában vagyok vele,hogy mennyi idő felderíteni 1 tartomànyt.már egy jó ideje befejeztem a 20. fejezetet…
Elhiszem,hogy nem örülsz neki,hogy a legkedvesebb szomszédod elköltözött, de sajnos a valóság is ilyen sokszor ad majd elvesz..az élet már csak ilyen.
Erős szavakat használsz. :) A költöztetéses cuccot elb....ták, ez tény kérdés .Szerinted jóképet kell vágni hozzá, mások szerint, szerintem sem, pedig nem. :) Meg kellett volna hagyni valamilyen formában a helyhez kötés lehetőségét. Pl kombinálva az aktivitással. Aki aktív az rendelkezhet ezzel, aki nem az nem, teszem azt. Szerencsére velem még nem babrált ki a rendszer, de attól még látom hogy nem jó.

ui: ... = altáz

Susanh

Erős harcos
Erős szavakat használsz. :) A költöztetéses cuccot elb....ták, ez tény kérdés .Szerinted jóképet kell vágni hozzá, mások szerint, szerintem sem, pedig nem. :) Meg kellett volna hagyni valamilyen formában a helyhez kötés lehetőségét. Pl kombinálva az aktivitással. Aki aktív az rendelkezhet ezzel, aki nem az nem, teszem azt. Szerencsére velem még nem babrált ki a rendszer, de attól még látom hogy nem jó.

ui: ... = altáz
Annyi ömm izé “szivatás” van a játékban,ami sokkal nagyobb “problémát” jelenthet. Szerintem ez semmi,de nem vagyunk egyformàk.

Fent