Ferenc99
Erős harcos
Az amcsi szerveren.Már be is fejezted az eventet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Az amcsi szerveren.Már be is fejezted az eventet?
Kitetted? Érdemes?Az amcsi szerveren.
Kint van dehát kb 120 ezer gyémibe került , hogy meglegyen . A tesztet jövő szombaton kezdem mert a mostani bajnoki lement már nekem , de jövő szombaton ráérek és ha minden jól megy tudom majd etetni és a katonai veszteség jelentéktelen lesz , legalább is remélem az első helyhez megszűnik az erőlködésKitetted? Érdemes?
Hát ez irdatlan mennyiségű gyémánt, összesen nem volt még ennyim, igaz, nem vásároltam soha. Állateledelhez is gyéren jutok, sajnálnám rá, amíg nem 10. szintű. Sok sikert.Kint van dehát kb 120 ezer gyémibe került , hogy meglegyen . A tesztet jövő szombaton kezdem mert a mostani bajnoki lement már nekem , de jövő szombaton ráérek és ha minden jól megy tudom majd etetni és a katonai veszteség jelentéktelen lesz , legalább is remélem az első helyhez megszűnik az erőlködés![]()
Az ellenlábasaid addig alszanak?Kint van dehát kb 120 ezer gyémibe került , hogy meglegyen . A tesztet jövő szombaton kezdem mert a mostani bajnoki lement már nekem , de jövő szombaton ráérek és ha minden jól megy tudom majd etetni és a katonai veszteség jelentéktelen lesz , legalább is remélem az első helyhez megszűnik az erőlködés![]()
Azt néztem nekik csak 3 db van .Az ellenlábasaid addig alszanak?![]()