• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

hírek a DiscordróL

Ferenc99

Erős harcos
Kitetted? Érdemes?
Kint van dehát kb 120 ezer gyémibe került , hogy meglegyen . A tesztet jövő szombaton kezdem mert a mostani bajnoki lement már nekem , de jövő szombaton ráérek és ha minden jól megy tudom majd etetni és a katonai veszteség jelentéktelen lesz , legalább is remélem az első helyhez megszűnik az erőlködés :)

Zaron

Tapasztalt építő
Kint van dehát kb 120 ezer gyémibe került , hogy meglegyen . A tesztet jövő szombaton kezdem mert a mostani bajnoki lement már nekem , de jövő szombaton ráérek és ha minden jól megy tudom majd etetni és a katonai veszteség jelentéktelen lesz , legalább is remélem az első helyhez megszűnik az erőlködés :)
Hát ez irdatlan mennyiségű gyémánt, összesen nem volt még ennyim, igaz, nem vásároltam soha. Állateledelhez is gyéren jutok, sajnálnám rá, amíg nem 10. szintű. Sok sikert.

B i l l K a p u

Erős harcos
Az ellenlábasaid addig alszanak? :)

Zaron

Tapasztalt építő

Simple9:22​

:guestrace:
Verzió 1.219 - Változásjegyzék
:guestrace:

Az EN szervereken április 20-tól, az összes többi szerveren május 5-től lesz elérhető. Mobilon ugyanezen a héten lesz elérhető az új verzió. Javítások/Újítások
:building:

• A közelgő Végtelenség Maradványa ősi csoda előkészületeként, amely a városotok peremén lesz elhelyezve, a Katonai Monostort a város hattérében eltávolítjuk
Pár hibát javítottunk
️

• Néha nem javasolt a játék elegendő mennyiségű testvériséget a játékosoknak, és ez most már javítva van.
  • Az eseménydíjak előnézet tooltipje nem mutatta helyesen a hatásokat, a hiba javítva lett.
  • Egyéb kisebb megjelenítési és fordítási problémák is javításra kerültek.
Üdvözlettel, Az Elvenar Csapata

Utoljára szerkesztve:

Zaron

Tapasztalt építő

Simple9:21​

Az Emlékezés Kertje - Május 6-tól​

Menhirok évszázadokon át őrködött mestere sírja felett, néma őrként, akit még a halálon túl is kötelez a kötelesség. De amikor a sírrablók feltörték az ősi pecsétet, újra felébredt - küldetése befejezetlen, mestere nyugalma megzavarva. Mivel nem volt mit védenie, és nem volt mit követnie, a földet járta, keresve a módját, hogy békét teremtsen a múltban. Ekkor keresztezte az útját a Virággoblinok. Az egykor vakmerő viselkedése miatt virágba átkozott pajkos goblin azóta új célt talált - életet táplált, bárhol is vándorolt. Hallva Menhirok szomorú történetét, támadt egy ötlete. Egy valószínűtlen társulás gyökeret vert. Egy acélból és fogaskerekekből álló építmény, amely gondos kezekkel tanulta meg formálni a földet. Egy goblin, részben növény, aki a gyökereknek suttogott, és életet hívott elő a kopár földből. Együtt nekiláttak, hogy valami olyat hozzanak létre, amihez foghatót még nem láttak - az emlékek, az örökség és a szeretet kertjét. De az utolsó virág még nem nyílt ki, és szükségük van a segítségedre, hogy befejezzék a remekművet. Segítesz nekik abban, hogy életre keltsék ezt a kertet?
Fődíj: Lebegő kert épületegyüttes!
Az épületegyüttes épületei népességet, kultúrát, alapvető normál árukat, Banshee-ket, unúriumot, isteni magokat és manát termelnek.

Új napi exkluzív épületek: Sodródó virágüzlet és az Ál-úszó.​

A Sodródó virágüzlet épület népességet, kultúrát és manát, míg az Ál-úszó épület kultúrát és népességet biztosít. Ez az esemény a ligarendszert és a királyi belépőt is tartalmazni fogja. Várjuk kérdéseteiket a ⁠kérdések csatornában, ötleteiteket az ⁠ötletek-és-javaslatok csatornában, hibákkal kapcsolatos jelzéseket pedig a ⁠hibabejelentések csatornában. Üdvözlettel, Az Elvenar Csapata

Utoljára szerkesztve:
Fent