• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Gyémánt

Sziasztok esetleg tudja valaki hogy +200% gyémánt akció mikor van nem a telon hanem a gépen az elvenarba (és azt is kérdezném hogy ki szokott gyémántot vásárolni és mire érdemes a gyémántot el költönei

Sziasztok esetleg tudja valaki hogy +200% gyémánt akció mikor van nem a telon hanem a gépen az elvenarba (és azt is kérdezném hogy ki szokott gyémántot vásárolni és mire érdemes a gyémántot el költönei
Szia!
Azt nem tudom, mikor lesz ilyen akció, vásárolni sem szoktam, de ami összejön azt területszerzésre szoktam költeni ( prémium bővítés).

Sziasztok! Tudna valaki segiteni, hogy melyik épület etetése adja a város körüli karikák beszedésével járó érző áruk bizonyos mennyiségét? mint a Gildo amikor tornyozunk.

Sziasztok! Tudna valaki segiteni, hogy melyik épület etetése adja a város körüli karikák beszedésével járó érző áruk bizonyos mennyiségét? mint a Gildo amikor tornyozunk.
Szia! Kinek mi? Fejezettől, esetleg beállítástól függően változó: több épület esélyes szerintem. Pandamedve, Szellemes mosómedve, valamelyik főnix (Zöldellő, Arany)?

A Varázsakadémiát is fejlesztheted gyémánttal.
Egy kérdésem volna ezzel kapcsolatban. Gyémántot én sem veszek pénzért. Most 3as szintű a varázsakadémiám, nemsokára összekaparom az 500 gyémántot. Érdemes a fejlesztésre beáldoznom, hogy 4es szintű legyen?

3-as szintű Varázsakadémiával elég jól lehet haladni, a terület viszont mindig kevés, és egyre többe kerül, de ez csak az én véleményem.

Vissza
Fent