felleglak2026
Tag
Sziasztok esetleg tudja valaki hogy +200% gyémánt akció mikor van nem a telon hanem a gépen az elvenarba (és azt is kérdezném hogy ki szokott gyémántot vásárolni és mire érdemes a gyémántot el költönei
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Szia!Sziasztok esetleg tudja valaki hogy +200% gyémánt akció mikor van nem a telon hanem a gépen az elvenarba (és azt is kérdezném hogy ki szokott gyémántot vásárolni és mire érdemes a gyémántot el költönei
Rendben kösziSzia!
Azt nem tudom, mikor lesz ilyen akció, vásárolni sem szoktam, de ami összejön azt területszerzésre szoktam költeni ( prémium bővítés).
A Varázsakadémiát is fejlesztheted gyémánttal.Rendben köszi
Az régóta meg van és az építő kunyhója is maxosA Varázsakadémiát is fejlesztheted gyémánttal.
Szia! Kinek mi? Fejezettől, esetleg beállítástól függően változó: több épület esélyes szerintem. Pandamedve, Szellemes mosómedve, valamelyik főnix (Zöldellő, Arany)?Sziasztok! Tudna valaki segiteni, hogy melyik épület etetése adja a város körüli karikák beszedésével járó érző áruk bizonyos mennyiségét? mint a Gildo amikor tornyozunk.
Egy kérdésem volna ezzel kapcsolatban. Gyémántot én sem veszek pénzért. Most 3as szintű a varázsakadémiám, nemsokára összekaparom az 500 gyémántot. Érdemes a fejlesztésre beáldoznom, hogy 4es szintű legyen?A Varázsakadémiát is fejlesztheted gyémánttal.