• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Keresési eredmények

1. Vynal

Visszautasítva Naptár

Mindenkivel egyetértek bizonyos szinten. De miért használjak külső alkalmazásokat, programokat, ha a játékban is megoldható lenne? (furcsa másoknak sikerült) Tudom jól, hogy lassú a játék és ezzel is csak terhelve lenne. De mindenki a külső alkalmazásokat sorolja. Játékosok közt kommunikálni 2...
  2. Vynal

Visszautasítva Naptár

Ötletnek jó, de nem minden embernek van facebook/messenger fiókja. Azt is nézd, hogy nem csak fiatal korosztály játszik a játékkal. Illetve a fejlesztőknek pont az a munkája, hogy fejlesszék a játékokat bármennyire is "nyűg"
  3. Vynal

Visszautasítva Naptár

A chat hiába van ott, ha órákig tart visszatekerni és felesleges információk is vannak benne. A levelezés része jogos, de pl ha 4 üzenetet váltanak a legelsőt lehetetlenség visszatekerni, hogy lásd mi volt az eredeti levél.
  4. Vynal

Visszautasítva Naptár

1. Benyújtó játéktapasztalata Több éve játszom, most értem el az elementálok fejezethez. Vynal névvel vagyok megtalálható. 2. Az ötlet röviden Szerény elgondolásom szerint jó lenne a játékba a naptárat behozni. Amiért ezt gondolom, hogy nem minden testvériség tudja teljesíteni a 10+ ládát, így...
  5. Vynal

2021 Mire gondoltunk?

ELVENARI KERESKEDELMI KÖZPONT.
Vissza
Fent