• Kedves olvasó,

Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!

Keresési eredmények

1. Játékkal kapcsolatos kérdések

Köszi! Én vagyok a hülye:eek::)
  2. Játékkal kapcsolatos kérdések

Laboratórium fölött vagyok most eggyel és eddig 2 db adott összesen.....
  3. Játékkal kapcsolatos kérdések

Szia! Nem ad akkor sem +1:(
  4. Játékkal kapcsolatos kérdések

Sziasztok! Segítséget kérnék,.....szerintetek az Ursalit 15.szintű macim idézéskor miért nem adott + extra szellemeszenciát? A leírásában az van,( az örző hatásoknál) hogy kell adnia!?
  5. Segítség

Köszönöm!
  6. Segítség

Sziasztok! Ha egy testvériség elérte a Torony jutalmakban a maximális szintet(41), akkor továbbiakban mi a teendő?
  7. Játékkal kapcsolatos kérdések

Sziasztok! Kérdésem, hogy az egységek (seregek) feje felett lévő különböző "szimbolumok" mire szolgálnak? Harcnál láthatóak(sereg összeállításánál).
  8. hírek a DiscordróL

Köszönöm!
  9. Játékkal kapcsolatos kérdések

köszi.
  10. Játékkal kapcsolatos kérdések

A Tesó kalandban változások vannak többek közt..... "az Elemi márvány helyett Újrahasznosított bájital=300 bűbájtöredék került be" honnan tudok szerezni ilyen sokat?? a toronyban nem mindig ad!!!
  11. hírek a DiscordróL

Szia! "....az Elemi márvány helyett Újrahasznosított bájital=300 bűbájtöredék került be"... honnan tudok bűbáj töredéket szerezni majd? a toronyban nem mindig ad!! és elég sok kell majd!
  12. hírek a DiscordróL

Sziasztok! Tudtok valami közelebbit a Testvériségi kalandról?...állítólag változás van benne a kalandor tárgyak vonatkozásában. Előre is köszi!
  13. hírek a DiscordróL

Harmónia épitői portré díj, szakállas nő! Már itt is ? :mad: szerintem hányinger!:mad_elf:
  14. hírek a DiscordróL

Ez most miért is lesz jó nekünk????:confused:
  15. Ősi csodák új rendszere

Köszönöm!
  16. hírek a DiscordróL

Köszönöm!
  17. Játékkal kapcsolatos kérdések

Szia, csak a T1-es áruk számítanak bele. ( márvány, deszka, acél). Gyors válaszért kérlek, használd a discord felületünket, a fórum kivezetésre kerül. További jó játékot kívánok, Niraya
  18. Játékkal kapcsolatos kérdések

Köszönöm!
  19. Játékkal kapcsolatos kérdések

Sziasztok! A Holdkőtárt lehet valamivel túrbózni, hogy többet adjon-tekercs-töredék-?
  20. Ősi csodák új rendszere

Sziasztok! Köszönöm a fejlesztőknek!:mad: Szerintem a kis városokkal kiszurtak!( V.szint) :( pl. ahhoz ,hogy az aranyszakadékom 13. szintre fejlesszem 13000 bűbájtöredék és 13 kombikati kell!!! Honnan? a toronyból? nem vagyok egy harcmestere!o_O
Vissza
Fent