Ahhoz, hogy a fórumon zajló beszélgetésekben részt vehess, vagy saját témákat nyithass, szükséged van egy játékbeli felhasználói fiókra. REGISZTRÁLJ ITT!
Megnéztem a Techfát. Még 3 városbővítést fog adni összesen. Megnéztem a hozzászólókat, sokkal nagyobb területük van mint nekem, tehát bevásárolták magukat a játékba. Egészségükre! Csak ne legyenek álszentek, hogy mit tegyen le az ember! Ha rózsaszín plüss nyulakat kértem volna egy szolid...
Akkor viszont ki kellene venni a területkorlátot a felfedezett tartományoknál. 592 tartományom van felderítve. Nekem semmi alapbővítésre nincs lehetőségem, csak gyémántért tudnék területet venni, ami vetekszik lassan a való világ telek áraival. Ha nem támogatod, úgy:Legyen a Te hited szerint!
Az Elvenar történelmét tekintve sok mindenhez hozzányúltak a fejlesztők! Régen nem tudtad az épületeket raktárba rakni, más volt a bajnokság, nem volt torony stb....
Itt egyszer kiképzed és a következő hétvégét a fele nem éri meg............... Való világra fordítva: A zsoldját nem tudja elkölteni.
Sziasztok!
Mint a neve is mutatja zsoldos, tehát a történelmen végigtekintve a zsoldosok mindig is pénzért működtek együtt a regnáló hatalommal. Szerintem sokaknak segítség lenne, ha alapanyagok helyett aranyért tudnánk kiképezni egységeket. Köszönöm, hogy elolvastad és támogatod!
Szia! Nekem nem okoz gondot, hogy más tegye be a legyártott jelvényemet, mert a Testvériségemet viszi előre. Majd ha rájössz mit jelent lemondani a "dicsőségről" akkor majd megértesz. Hiába kommunikálsz ha valaki éjszaka tud játszani, mikor Te alszol, mert teszem azt fel délutános műszakban...
Picit továbbfűzném a gondolatot. Jó lenne, ha a közös raktárból bárki tudna tenni és nem kellene ácsorogni és várni a másikra, mert neki van, de csak 5 óra múlva tud belépni és mondjuk Te már akkor alszol.
Úgy nézem javítva lett amit köszönünk! Azonban az így elveszett pontokkal mi lesz? A testvériségemben még hárman jelezték a hibát. Piszok Alfréd, Fountes03, Tavita. Az a kalandban kb 3-4 karkötőt jelent a testvériségnek. Nem fejenként, összesen, de akkor is hiányzik.
Nálam is ez a helyzet. 6698 pontot mutat miközben 33000 kellene. 5 acél manufaktúra darabja 6600 acéllal. Valami nem kerek. A testvériségben másoknál is ez a helyzet.
Sok levelet kaptam Én is. Nem mentem. Aztán mentem, de magányba egy kis időre. Majd jött egy játékos társ aki szintén megunta az örökös hajtást és top-on levést. Hónapokig 2-en voltunk (folyamatosan jöttek a levelek) aztán egy nap lettünk 10-en és így tovább. Szétesett csapatok játékosai. Nincs...
Van 8 db holdkőtár a raktáramban. 2 db lerakva. A 8 db eladó! :) Érdekelne 10-es szintű Panda és vagy Jegesmedve. : ) Vagy törp páncélkészitő is jöhet helyettük. :) A csere-bere se lenne rossz dolog, de már ráírom: ELUTASÍTVA.
Történt pár változás. Lett pár új tag és már 18-an aktívak vagyunk. Az utóbbi hetekben nem az a kérdés, hogy lesz-e 10 láda hanem az, hogy akarunk-e 10 ládás bajnokit vagy pihenjünk egy kicsit. :) Hely még mindig van kiadó. Lassan indul a kaland ahonnan el szoktunk hozni minden értelmes dolgot...
Egyre jobban érlelődik a gondolat, hogy ezt a torony dolgot hanyagolni kell. Vasárnap neki duráltam magam kisebbik városomban. 6 bónusz ládát adott be, mind a 6 a legkevesebbet adó fajta. 4 hét alatt 0 főnix ereklye. Bűbájtöredéket már gombosvillával forgatom, nehogy összepenészedjen, mert annyi...
A "kicsi (varázslók szintjén)" lévő városomba a varázsakadémián folyamatosan ott a lehetőség a kisállateledel barkácsolásra. Van is 84 darab raktáron már, de nincs mit etetni vele, vagy nem éri meg. A "nagyvárosnál (nagykövetségek)" meg ahol használni is lehetne, ott alig tudok barkácsolni olyan...
Két hét, két acc. Kétszer félig, kétszer teljesen a tetejéig. 1 db főnixereklye az is bónusz ládából 30%-os esély mellett. Sok szép. Ja és a második héten adta a bónuszládát a magas folyosókig. :)
Sziasztok!
75-ik helyen vagyunk a listában. Elméletileg 20 tag, de a gyakorlat azt mutatja, hogy 16 aktív. 4 tag sajnos hetek óta inaktív. Így is hozzuk a 7-9 ládát. Ha valaki szeretne a kaland után nálunk lenni akkor keressen meg. Nincsenek elvárásaink. Mindenki magáért játszik és ezzel a...